На 10.12.11 за първа година в град Ямбол се проведе конкурса за красота „Лице на Ямбол” 2012 от поредицата „Лице на Сливен” и „Лице на Ямбол” в комплекс Боровец.Уникално представяне на финалистките в ресторанта бе под зоркото око на над 300 души,както и на журито с председател Татяна Радева.В красивата надпревара се включиха 13 участнички. Победителка в надпреварата стана 18-годишната Полина Митева, която очарова журито с невероятното си и естествено излъчване и от акробатичните способности ,които показа в третия тур на конкурса.Журито наистина се затрудни, тъй като всички участнички бяха много красиви, но накрая единодушно избрахме Полина, сподели един от организаторите на конкурса.Втора в надпреварата стана Ивелина Иванова, а трета Диана Статева.Лентата на публиката отиде пък при младата и много амбициозна Димана Кафеджиева.Мария Миоко бе гост в ямболския  клуб “Валентин” и нажежи страстите на дансинга, обградена от фенове, чаровницата блесна в прекрасен тоалет, разкриващ сексапила й, и даде тон на веселбата, а DJ-ите повишиха адреналина. Наздравици, танци и бурни емоции се редуваха до зори, а купонджиите се забавляваха от сърце на афтърпартито по случай първия конкурс за красота „Лице на Ямбол”.


 

       
                       

Даниела Герганова грабна титлата "Лице на Ямбол"2013, нейни подгласнички са Ивелина Михайлова и Пламена Миткова.                                                                                                                                                         

 


                         

  Конкурс за красота "Лице на Ямбол"2014

С много думи можеше да се опише снощното събитие в комплекс "Боровец"- стил, красота, афинитет!!!!
Стана ясно коя е новата кралица на Ямбол - ГАЛИНА ИВАНОВА ,нейните  подгласнички са Доменика Деянова и Мадлен Данчева, а най-любимото момиче на  публиката стана Елица Стоичкова, която вдигна на крак над 250-те души в ресторант  "Бореовец" с  нейният циганско-руски романс!!!
 

                                                                                                                                       

 


                         

  

Лице на Ямбол за 2015 година е Милияна Георгиева. Конкурса се проведе за пореден път в Комплекс Боровец , под егидата на семейсто Ревански!